ABSOLUTE COMFORT

#absolutecomfort

ONTWORPEN IN ITALIË

Elk model is ontworpen in het Natuzzi Style Centre in Italië. Hier bestuderen onze ontwerpers, architecten en interieurdesigners internationale trends op het gebied van mode, kunst, meubilair en lifestyle, en creëren ze banken en fauteuils die optimaal comfort en gebruiksgemak bieden. Het Style Centre-team zet alles op alles om een breed assortiment van modellen te ontwikkelen in leder en stof, met uiterst veelzijdige opstellingen en functies. Ontwerpen die absoluut comfort garanderen.

MADE IN NATUZZI

De Natuzzi Group is opgericht in 1959 en uitgegroeid tot een internationale leider in de meubelsector. Een uiterst hoogwaardige bank van Natuzzi is ontworpen om absoluut comfort te bieden. Het bedrijf heeft fabrieken over de hele wereld. Alle meubels worden vervaardigd in overeenstemming met de voorschriften in elk land. Van de ontwerpfase tot de levering bij u aan huis, van het leerlooien tot het selecteren van de vulling: we controleren nauwlettend elke stap en elk proces. Zo garanderen we de kwaliteit van onze producten.

VAKMANSCHAP

Elke bank van Natuzzi Editions wordt vakkundig met de hand gemaakt door onze ambachtslieden. In onze fabrieken streven we naar het perfecte evenwicht tussen menselijke vaardigheden en geavanceerde technologie. Daardoor kunnen we zorgvuldig vervaardigde banken leveren over de hele wereld. En zo garanderen we absoluut comfort.

KWALITEITSCONTROLE

We verleggen keer op keer onze grenzen. Elke bank en elke fauteuil ondergaat talloze tests en voldoet aan de strengste internationale normen. Zo wordt onder meer nagegaan of ze bestand zijn tegen belasting, slijtage, wrijving, schokken, schade en licht, en wordt de stabiliteit gecontroleerd. Daarom kunnen we de allerbeste productkwaliteit en absoluut comfort garanderen.

LEDER

Er is leer, en er is leer. Het leer dat gebruikt wordt voor de Natuzzi Editions-banken is de parel aan de kroon van ons bedrijf.

Sinds 1959 bewerken we leer in onze eigen looierijen. We selecteren de mooiste huiden, en bewerken ze met exclusieve technieken en speciale formules. Voor een uitmuntende kwaliteit en leer dat uiterst zacht aanvoelt. Dat doen we altijd met inachtneming van de internationale milieuvoorschriften. Absoluut comfort is een vorm van schoonheid. De schoonheid van niet-toxische en veilige bekleding. Gegarandeerd door jarenlange knowhow.

meer informatie
CONTACTEER ONS
* Mandatory fields