BEKLEDINGEN

Er is vast en zeker een Natuzzi Editions-bekleding op maat van uw smaak en leefstijl. Van lederen bekledingen – vervaardigd in de looierijen van de Natuzzi Groep – tot bekledingen in stof, het assortiment omvat een brede waaier aan stijlen. Onze bekledingen sluiten perfect aan bij uw persoonlijkheid. Ze zijn verkrijgbaar in een verrassend kleurenpalet en worden met de grootste zorg afgewerkt. Precies wat u zoekt!

LEDER

Lederen bekleding heeft van nature een chique en verfijnde uitstraling. Leder is een bijzonder gewaardeerd bekledingsmateriaal: het is duurzaam en wordt met de jaren alleen maar mooier. Het is sterk, flexibel en past zich vanzelf aan de vorm van uw lichaam aan, voor het ultieme zitcomfort. Lederen bekleding is koel in de zomer en warm in de winter, en makkelijk in het onderhoud. Natuzzi Editions omvat twee lijnen, Natural en Protecta, elk met een uitgebreide keuze aan producten.

Protecta

De Protecta-bekledingen zijn soepel en sterk. Een speciale behandeling beschermt het leder tegen vlekken en tekenen van veroudering, zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van het materiaal. Protecta-bekledingen zijn ideaal voor actieve levensgenieters en gezinnen met kinderen of huisdieren..

Natural

Natural-leder is heerlijk fluweelzacht, en krijgt een behandeling die de eigenschappen van de huiden intact laat. Kenmerkend voor dit mooie leder zijn de variaties in korrel, nerf en kleurschakering – de waardevolste kwaliteiten van het edele materiaal. Houdt u van de verfijnde elegantie van een natuurlijk interieur? Dan zijn de Natural-bekledingen een geknipte keuze.

* De afgebeelde versies en kleuren zijn louter indicatief. In onze verkooppunten vindt u het volledige gamma bekledingen.
meer informatie
CONTACTEER ONS
* Mandatory fields