Reiniging en onderhoud

Onze banken zijn uiterst sterk dankzij hun speciale houten frame. Daardoor zijn ze tijdens hun hele levensduur uiterst bestand tegen zware belastingen en invloeden van buitenaf. De gebruikte materialen worden zorgvuldig geselecteerd (zowel bij de aankoop als vóór het begin van het productieproces) en meermaals getest in ons laboratorium. Zo wordt gegarandeerd dat ze in alle klimatologische omstandigheden topprestaties leveren en jarenlang meegaan.

Het hout dat wordt gebruikt voor de constructie van de onderstellen is niet afkomstig uit natuurlijke bossen, natuurreservaten of beschermde gebieden. Het chemicaliëngehalte voldoet aan de strengste internationale normen.

 

 

Het frame is door onze technici ontworpen en gebouwd met behulp van geautomatiseerde tools, en vastgenaaid met CNC-machines. Voordat een nieuw model in productie wordt genomen, wordt het uitvoerig getest in het laboratorium, in overeenstemming met de belangrijkste internationale normen.
Speciale hoogwaardige, elastische banden worden samen met de vulling op het frame gemonteerd. Dankzij deze banden bieden onze producten  optimaal comfort.

Natuzzi-producten hebben een uiterst lange levensduur en zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Alle richtlijnen vindt u in deze handleiding. In onze winkels vindt u ook de juiste reinigingsset voor elk type bekleding. Zo garanderen we steeds perfecte resultaten.

 

SOFA COVER CARE AND CLEANING

INFORMATION BOOKLET

meer informatie
CONTACTEER ONS
* Mandatory fields