WAARDEN

De groep hecht al sinds het prille begin bijzonder veel waarde aan authentieke kwaliteit en een sterke betrokkenheid bij onderzoek, sociale verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid.

Kwaliteitstests

Al onze producten ondergaan talloze tests. Zo wordt onder meer nagegaan of ze bestand zijn tegen belasting, slijtage, wrijving, schokken en licht, en wordt de stabiliteit en lichtvastheid gecontroleerd. Alleen zo kunnen we altijd de allerbeste kwaliteit garanderen, en ervoor zorgen dat elk product jarenlang meegaat.

Innovatie

De geschiedenis van Natuzzi wordt gekenmerkt door een continu proces van onderzoek en ontwikkeling. In de loop der jaren heeft het bedrijf succesvolle producten op de markt gebracht die een revolutie in de meubel- en interieursector hebben ontketend. Enkele voorbeelden: gekleurde leren banken in de jaren tachtig, verstelmechanismen in de jaren negentig, verstelbare banken van de volgende generatie in de jaren tweeduizend, en onlangs ook de verstelbare fauteuil Re-vive.

Internationale certificeringen

Natuzzi-producten voldoen aan de internationale normen ISO 14001, ISO 9001 en OHSAS 18001 met betrekking tot kwaliteitszorg en milieubescherming. Hét bewijs dat we altijd kiezen voor de hoogwaardigste materialen.

Hernieuwbare energiebronnen

In ons hoofdkantoor in Santeramo in Colle en onze productielocaties in Matera en Laterza worden fotovoltaïsche systemen gebruikt. Dankzij de energie die opgewekt wordt door 21.000 zonnepanelen dragen we bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot.